خراسان رضوی، در صدر حوادث جاده‌ای | ثبت ماهانه ۸۰ نفر فوتی در جاده‌های استان پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۳ مهر ۱۴۰۴) | از امروز مشهد سرد می‌شود کشف بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در مشهد از ابتدای مهر ۱۴۰۴ انتقاد نماینده مجلس به آموزش و پرورش | چرا از معلولان در وزارت استفاده نمی‌شود؟ راهکارهای آموزش و پرورش خراسان رضوی برای پوشش دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل | شناسایی بازماندگان هفتمی و دهمی چالش‌برانگیز است اجرای طرح ملی هفته ماموگرافی رایگان در سراسر کشور از ۲۶ مهرماه تا ۳ آبان‌ماه ۱۴۰۴ کاهش ۹ درصدی آمار ولادت‌ها در ۳ ماه نخست سال ۱۴۰۴ پلیس ۱۱۰ یک جوان مشهدی را از مرگ حتمی نجات داد + جزئیات رئیس دیوان عدالت اداری در مشهد: وجود چند نظر در یک موضوع خاص، احساس بی‌عدالتی ایجاد می‌کند چگونه پرخاشگری کودکمان را کنترل کنیم؟ هشدار اورژانس پیش‌بیمارستانی مشهد: سالمندان و بیماران قلبی و تنفسی از تردد غیرضروری خودداری کنند (۲۳ مهر ۱۴۰۴) رئیس سازمان محیط زیست: زنان روستایی اولین مدافعان طبیعت هستند شدیدترین آلودگی هوا در خراسان رضوی مربوط به خواف، تایباد و صالح‌آباد است + فیلم رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی: معوقات بازنشستگان در حال واریز است (۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) آیا لایه سفید روی آب خیارشور‌های فله خطرناک است؟ ماجرای مشاهده دود در فرودگاه شهرکرد چه بود؟ (۲۳ مهر ۱۴۰۴) + جزئیات قاتلی که چند سال قبل تا پای چوبه دار رفته بود در بازسازی صحنه قتل تازه‌اش: من جانی نیستم! مستمری مهرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان نفت به همراه ۳ مبلغ مناسبتی پرداخت شد خمیر دندان ایرانی بهتر است یا خارجی؟ اصلاح قانون مشاغل سخت و زیان‌آور نیازمند همکاری مجلس و تأمین اجتماعی گلایه خانواده‌ها از نحوه اجرای طرح جوانی جمعیت و خانه‌دارشدن | چالش زمین فرزند سوم ماجرای اعتصاب در زندان قزلحصار به خاطر اعدام محکومان چه بود؟ + جزئیات ۶۵۶۵ مبتلا به «سل» در کشور شناسایی شدند چه کنیم کودکمان به مسواک زدن عادت کند؟ ۲۸ هزار دُز قرص غیرمجاز در گناباد کشف شد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) قاتل «امیر محمد خالقی» قصاص نشد | ولی دم از اجرای حکم اعدام گذشت کرد  هشدار جدی یک پزشک: مصرف خودسرانه آسپرین ممنوع است یک نشانه پوستیِ قند خون بالا مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ تعطیل شد + جزئیات
سرخط خبرها

نرخ نهایی سرویس مدارس در انتظار تأیید شوراها | مهلت ثبت نام در سامانه دیگر تمدید نمی‌شود

  • کد خبر: ۳۵۵۷۷۹
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۳
نرخ نهایی سرویس مدارس در انتظار تأیید شوراها | مهلت ثبت نام در سامانه دیگر تمدید نمی‌شود
مدیر عامل اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور گفت: با توجه به درخواست‌های بسیار زیاد والدین دانش آموزان و آموزش و پرورش، آخرین زمان ثبت درخواست و یا ویرایش اطلاعات والدین جهت سرویس مدرسه تا ۱۵ شهریور ماه برای سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ تمدید شده است که تا مهلت مشخص شده تنها ۵ روز دیگر باقیست و این مهلت دیگر قابل تمدید نخواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود کاظمی با اشاره به بند ۱۰ ماده ۱ آئین نامه اجرایی حمل و نقل دانش آموزی مصوب هیات وزیران، عنوان کرد: به منظور اجرا، ساماندهی، مدیریت و نظارت یکپارچه و مستمر بر عملکرد تمامی دستگاه‌های متولی، شرکت‌ها و رانندگان مجاز حمل و نقل دانش آموزی، اولیاء متقاضی حمل و نقل (سرویس) و همچنین تجمیع و به روزرسانی و پایش اطلاعات مربوط به صورت بر خط، توسط وزارت کشور سامانه‌ای به نام سامانه پایش ناوگان دانش آموزی «سپند» به نشانی www.irtusepand.ir ایجاد شده است.

مدیر عامل اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور افزود: تاکنون بیش از ۲۵۵ هزار اولیاء درخواست سرویس مدارس خود را در سامانه سپند ثبت کرده‌اند. اولویت تخصیص سرویس مدارس با والدینی است که در زمان مقرر ثبت درخواست کرده‌اند و آن دسته از والدینی که ممکن است تا شروع سال تحصیلی تغییر محل سکونت و یا مدرسه دانش آموز داشته باشند و یا در مرحله اول ثبت نام والدین نتوانستند درخواست خود را در سامانه ثبت کنند، می‌توانند در مهلت باقی مانده نسبت به ثبت نام اقدام کرده و یا اطلاعات خود را ویرایش کنند.

به گفته وی، درصورتیکه همچنان محل سکونت و یا مدرسه فرزندان قطعی نشده است به والدین توصیه می‌شود تا ثبت درخواست را در سامانه انجام داده و پس از نهایی شدن نشانی منزل و یا مدرسه از قسمت «ویرایش» نسبت به تکمیل داده‌ها در سامانه اقدام کنند. بدیهی است والدینی که تخصیص سرویس مدرسه برای آنان انجام شده است امکان ویرایش اطلاعات در سامانه را نخواهند داشت و ویرایش صرفا تا مرحله قبل از تخصیص سرویس امکان پذیر خواهد بود.

انعقاد قرارداد بین مدارس و مجموعه‌های تابعه با پیمانکاران وجاهت قانونی ندارد

کاظمی ادامه داد: برابر ماده ۲۴ آئین‌نامه، انعقاد قرارداد بین مدارس و مجموعه‌های تابعه با پیمانکاران وجاهت قانونی نداشته و ادارات کل آموزش و پرورش موظف هستند با مدارس متخلف برخورد قانونی لازم را به عمل آورند. این به معنای حذف مدارس و یا آموزش و پرورش از فرایند اجرایی سرویس مدرسه نخواهد بود. صرفا عقد قرارداد فی مابین شرکت‌ها و مدارس و یا مواردی خارج از آیین نامه مد نظر بوده و بدیهی است حمل و نقل دانش آموزی بدون همکاری و تعامل عوامل اجرایی در هر دو حوزه آموزش و پرورش و شهرداری‌ها امکان پذیر نخواهد بود.

وی ادامه داد: درخواست دیگر از آموزش و پرورش و مدارس، ترغیب و ملزم کردن والدین به استفاده از ناوگان، راننده و شرکت‌های مجاز است و نتیجه آن هم افزایش اطمینان خاطر و امنیت برای والدین خواهد بود.

مدیر عامل اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور با اشاره به ثبت‌نام شرکت‌های متقاضی حمل و نقل دانش آموزی گفت: اطلاعات مربوط به شرکت‌های حمل و نقل دانش آموزی ثبت شده است که توسط شهرداری‌ها ارزیابی، اعتبار سنجی و تائید می‌شود و پس از آن گواهی صلاحیت برای شرکت‌ها توسط شهرداری صادر می‌شود. این شرکت‌ها ضمن تأمین ناوگان حمل و نقل دانش آموزی موظف به معرفی ناوگان و رانندگانی هستند که پیش از آن گواهی صلاحیت آنان توسط شهرداری محل فعالیت صادر شده باشد.

وی افزود: شرکت‌های حمل و نقل دانش آموزی مجاز و رانندگان دارای گواهی، صلاحیت استفاده از سامانه سپند را دارند و ناوگان دانش آموزی نیز دارای برچسب مصوب شورایعالی ترافیک است و نحوه فعالیت آنان قابل رصد خواهد بود و امکان رسیدگی به تخلفات احتمالی آنان وجود دارد.

به گفته کاظمی، والدین می‌توانند تخلفات این حوزه را به شهرداری مربوطه اعلام کنند. در صورتی که والدین با شرکت‌های فاقد گواهی صلاحیت از شهرداری و یا رانندگان فاقد مجوز برای سرویس مدرسه استفاده کنند، مسئولیتی متوجه شهرداری‌ها نخواهد بود.

کارگروه‌های ویژه حمل و نقل دانش آموزی تشکیل می‌شود

وی در خصوص بهای خدمات حمل و نقل دانش آموزی گفت: به استاد بند ۲ از ماده ۱۶ و همچنین بند ۲۶ و بند ۲۷ ماده ۸۰ قانون اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی شهر، تعیین بهای خدمات حمل و نقل دانش آموزی در این مورد خاص بر عهده شورای اسلامی هر شهر می‌باشد که به پیشنهاد شهرداری و براساس پارامتر‌هایی مانند طول مسیر (نقطه مبدا و مقصد)، ترافیک، نوع خودرو (سواری، ون و مینی بوس) و ... تعیین و پس از تصویب شورای اسلامی شهر و ابلاغ فرمانداری قابل اجرا خواهد بود.

کاظمی در پایان خاطرنشان کرد: به منظور نظارت عالیه و بهره وری مناسب در این حوزه، ضروری است حسب ماده ۲۵ آیین نامه، کارگروه‌های ویژه حمل و نقل دانش آموزی ذیل شورای هماهنگی ترافیک استان (ویژه مراکز استان) و شورای هماهنگی ترافیک شهرستان (ویژه سایر شهرها) تشکیل و برای نیاز‌ها و مسائل این حوزه راهکار‌های لازم اتخاذ و تدابیر مناسبی اندیشیده شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->